Particulieren

Zaterdag, 24 Augustus 2019
terug naar de hoofdpagina voeg deze site toe aan uw favorieten! over JAJ vragen of opmerkingen?Particulieren
Als particulier wordt u tegenwoordig al vrij snel geconfronteerd met juridische problemen. Over het algemeen zijn dergelijke problemen met een gesprek goed op te lossen. Toch komt het voor dat u als particulier in een situatie verzeild bent geraakt, waar u op dat moment niet zo snel een juridische antwoord op kunt krijgen of vinden. Dan kunt u terecht bij JAJ voor een advies.

U kunt altijd vragen of het tot de mogelijkheden behoort dat JAJ u van een advies voorziet van het probleem waar u mee te maken hebt.
» zie contact.

Rechtsgebieden:
Privaatrecht:
In de relaties tussen burgers onderling en bedrijven is voor het grootste deel het privaatrecht de basis waarop juridische problemen worden geregeld. U moet dan denken aan schades, (betalings)problemen met bedrijven, incassozaken, tot het dagvaarden voor het gerecht.

Bestuursrecht:
In de relaties tussen burgers en overheden is het bestuursrecht van toepassing. U moet daarbij denken aan het afgeven van vergunningen, waarop bezwaar- en beroepsprocedures van toepassing zijn. Een overheid kan ook te maken hebben met het privaatrecht ingeval het een zaak betreft die u als burger ook kunt doen, zoals bv verkoop grond/verhuur etc.
Heeft u een bekeuring ontvangen waar u het niet mee eens bent, ook een dergelijke procedure valt over het algemeen onder het bestuursrecht.

Met dergelijke problemen kan JAJ u van dienst zijn.

Tarieven voor particulieren zijn vermeld inclusief btw. Wilt u een basisadvies of een uitgebreider advies? Bij haast kunt u ook gebruik maken van sneladvies.

- Basisadvies € 37,5-
- Uitgebreid advies € 47,5-
- Sneladvies € 70.-

» zie verder adviezen.

Voor opdrachten c.q. voeren van procedures wordt een uurtarief in rekening gebracht. U kunt hiervoor een offerte opvragen.

Mocht onverhoopt er geen antwoord gegeven kunnen worden in de door u aangegeven situatie, bent u geen kosten verschuldigd.