Bedrijven

Zaterdag, 24 Augustus 2019
terug naar de hoofdpagina voeg deze site toe aan uw favorieten! over JAJ vragen of opmerkingen?Bedrijven
Een bedrijf wordt tegenwoordig regelmatig geconfronteerd met juridische zaken. Het is voor een ondernemer bijna onmogelijk om ook hiervoor de benodigde kennis te hebben naast het runnen van een bedrijf. Een ondernemer kan dan een beroep doen op JAJ voor een advies.

U kunt altijd vragen of het tot de mogelijkheden behoort dat JAJ u van een advies voorziet van het probleem waar u mee te maken hebt.
» zie contact.

Rechtsgebieden:
Privaatrecht:
In de relaties tussen burgers onderling en bedrijven is voor het grootste deel het privaatrecht de basis waarop juridische problemen worden geregeld. U moet dan denken aan schades, (betalings)problemen met bedrijven, incassozaken, tot het dagvaarden voor het gerecht. Het beoordelen / aanpassen van algemene voorwaarden, contracten etc.

Bestuursrecht:
In de relaties tussen burgers en overheden is het bestuursrecht van toepassing. U moet daarbij denken aan het afgeven van vergunningen, waarop bezwaar- en beroepsprocedures van toepassing zijn. Een overheid kan ook te maken hebben met het privaatrecht ingeval het een zaak betreft die u als burger ook kunt doen, zoals bv verkoop grond/verhuur etc.

JAJ kan u met dergelijke problemen van dienst zijn.

Tarieven voor bedrijven zijn vermeld exclusief btw. Wilt u een basisadvies of een uitgebreider advies? Bij spoed kunt u ook gebruik maken van sneladvies.

- Basisadvies € 37,5-
- Uitgebreid advies € 47,5-
- Sneladvies € 70-

» zie verder adviezen.

Voor opdrachten c.q. voeren van procedures wordt een uurtarief in rekening gebracht. U kunt hiervoor een offerte opvragen.

Mocht onverhoopt er geen antwoord gegeven kunnen worden in de door u aangegeven situatie, bent u geen kosten verschuldigd.