Adviezen

Zaterdag, 24 Augustus 2019
terug naar de hoofdpagina voeg deze site toe aan uw favorieten! over JAJ vragen of opmerkingen?Adviezen
U kunt bij JAJ kiezen uit diverse adviesmogelijkheden.

1. Basis advies; In dit advies wordt u in de door u aangegeven situatie op weg geholpen om het probleem aan te pakken. U krijgt een uiteenzetting van uw huidige positie. Aan de hand van de door u beschreven situatie worden handvatten aangereikt om uw probleem op te lossen. In deze handvatten wordt uiteengezet wat uw stappen moeten zijn om het probleem (deels) op te lossen.

2. Uitgebreid advies; (=basis advies + relevante jurisprudentie) In dit advies wordt u in de door u aangegeven situatie op weg geholpen om het probleem aan te pakken. U krijgt een uiteenzetting van uw huidige positie. Aan de hand van de door u beschreven situatie worden handvatten aangereikt om uw probleem op te lossen. In deze handvatten wordt uiteengezet wat uw stappen moeten zijn om het probleem (deels) op te lossen. Verder wordt u in dit advies met de situatie op weg geholpen met argumentatie in de vorm van relevante jurisprudentie.

3. Sneladvies; (=basis advies) Een advies binnen 24 uur, in het weekend op de maandag.

» Vraag hier uw advies aan.

U kunt uw vraag 24 uur per dag stellen en heeft binnen enkele werkdagen een antwoord. U krijgt een bevestiging van de ontvangst van uw vraag. Standaard is dat u een antwoord binnen 3-5 werkdagen in uw mailbox heeft.

Indien de aanvrager meer beschikbare gegevens in bezit heeft die nodig zijn voor de beantwoording zorgt de aanvrager dat deze in bezit komen van JAJ. Dit kan door deze gegevens bijvoorbeeld via PDF-formaat of anders aan JAJ te zenden. De beantwoordingstermijn gaat in op het moment dat de relevante gegevens voor de beantwoording binnen zijn.

Indien het niet mogelijk is om u van een antwoord te voorzien binnen deze periode zult u hiervan in kennis worden gesteld. Niet volledig ingevulde aanvraagformulieren worden niet in behandeling genomen.
Voor verdergaande advisering/begeleiding door JAJ gelden afzonderlijke tarieven. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Indien JAJ om wat voor reden dan ook niet in staat is om u van juridisch advies te voorzien bent u geen kosten verschuldigd.